10. august 2009

Velkommen til ProjektAntifa.dk

Velkommen til Projekt Antifa: Danmarks største webportal, dedikeret til antifascistisk nyhedsstof, baggrund og opinion. Et website der drives af antifascister - for antifascister.

Projekt Antifa er gået i luften.

Projekt Antifa er blevet sat i vandet, fordi der har manglet en samlet ressource til at levere nyheder og baggrundsstof om antifascisme, på dansk.

Vores bevægelse er stærkest, når vi handler sammen. Derfor vil vi dyrke og styrke det antifascistiske fællesskab ved at give flere et kendskab til hvad der sker - og hvorfor det sker. Websitet bør derfor ses som et værktøj for antifascister. Og ethvert værktøj kan være et våben, hvis det bruges rigtigt.

Der vil blive opdateret med friske nyheder fra ind- og udland flere gange ugentligt. I første omgang kører vi et tema om de forestående Hessmarcher, som europæiske nazister holder årligt til minde om den tyske nazist Rudolf Hess.

Ambitionerne er til mere end at være en nyhedsservice. Projekt Antifa vil gerne blande sig og komme med forskellige vinkler på spørgsmål, der er aktuelle for aktive antifascister. På den måde håber redaktionen på, at kunne anspore til mere debat og flere aktioner.

For at gøre det lettere, især for nye aktivister, at komme i gang, byder ProjektAntifa.dk også på en oversigt over organiseringer, der arbejder med antifascisme og antiracisme, rundt omkring i landet. Der findes også et udvalg af antifascistisk propaganda, som er klar til brug, f.eks. graffiti stencils, plakater man selv kan printe osv.

Projekt Antifa vil meget gerne bringe historier direkte fra alle antifascisterne, så hvis man ligger inde med en idé til noget websitet bør kaste lys over, så skal man ikke tøve med at tage kontakt. Det samme gælder, hvis man har billeder eller andet, som man mener andre i bevægelsen kan få glæde af.

Læs mere om Projekt Antifa.

Kontakt os på kontakt@projektantifa.dk.