22. februar 2012

Smæk på i marts!

Den kommende måned bliver hektisk for antifascistisk aktivister. Vi giver et overblik.

Marts tegner til en af de travleste måneder i lang tid, set med antifascistiske briller.

Allerede i denne uge tyvstartes der, når der torsdag aften er plakatopsætning for demonstrationen 16. marts klokken 21.00 fra BumZen.

Derefter går vi så ind i en måned med antifascistiske aktiviteter alle fem weekender:

3. marts holder en række nynazistiske grupper, blandt andet Danskernes Parti og Danmarks Nationale Front, debatmøde på Hovedbiblioteket i Århus. Der arbejdes pt. på en indkaldelse til en antifascistisk markering samme dag.

10. marts er der premiere på dokumentarfilmen "Bombemordet i Søllerødgade", der handler om det eneste politiske mord i Danmark siden Anden Verdenskrig. Premieren er klokken 19.00 i Støberiet på Blågårds Plads, gratis entré.

16. marts er der demonstration på tyveårsdagen for bombemordet i Søllerødgade. Det er fra klokken 17.00 på Blågårds Plads. Grupperne i Antiracistisk Netværk står bag planlægningen, og du kan læse meget mere på www.16marts.dk.

23. marts gennemfører Demos og Retspolitisk Forening en konference om politiets (manglende) indsats i forhold til opklaring af fascistiske forbrydelser. Det sker på Vesterbro - se mere på www.demos.dk.

31. marts har Danish Defence League indkaldt til demonstration i det centrale Århus. I den anledning har Århus for Mangfoldighed indkaldt til moddemonstration, og der er naturligvis også fællesafgang fra København. Praktiske informationer følger når vi nærmer os.

Du kan få et komplet overblik over alle aktiviteterne på Projekt Antifas kalender på forsiden af vores site.