15. marts 2014

Showan er vågnet

I dag, lørdag, kom den fantastiske nyhed fra Sverige, at Showan er vågnet. Aktivister i Sverige, tæt på Showan, fortæller til PA, at Showan kan genkende sine pårørende, men at det derudover ellers er for tidligt, at sige så meget mere om hvordan han har det.

I kølvandet på nazi-angrebet sidste lørdag har en bølge af solidaritet og sammenhold rejst sig, både i og udenfor Sverige. Fra alle mulige kanter, også i Danmark, strømmer solidaritetserklæringer ind til de seks ofre for nazisternes mordforsøg 8. marts og til Malmø antifascister.

I morgen, søndag, indkalder Skåne Mod Racisme til demonstration mod fascisme og fremmedhad kl 14.00 på Möllevångstorvet der forventes at få tusindvis af deltagere. Der er fælles afgang fra Kbh. som mødes på Blågårds Plads kl 12.00, som er arrangeret af Antifascistisk Aktion (AFA). AFA opfordrer alle der tager med fra Blågårds Plads og som ønsker en billet, til at købe billetten på forhånd, enten på nettet eller på en station, inden vi mødes på Blågårds Plads, da dette vil gøre det meget hurtigere og nemmere at komme af sted.

Sammen mod fascisme og had!

Fælles afgang fra Blågårds Plads kl 12.00

Skåne Mod Racisme, kl 14.00 på Möllevångstorvet