23. februar 2012

Protester mod nazimødet!

Lørdag den 3. marts har en række af landets mest markante nazigrupper kaldt til debatmøde på Hovedbiblioteket i Århus. Antiracistisk Netværk indkalder til moddemonstration - vi viderebringer indkaldelsen.

Lørdag den 3. marts har nynazister indkaldt til offentligt møde på Hovedbiblioteket ved Mølleparken i Århus. Mødet arrangeres af det nynazistiske parti Danskernes Parti, hvis ledelse består af udbrydere fra nazipartiet DNSB. Ved mødet deltager også Danmarks Nationale Front (DNF), der i sommers blev afsløret i at våbentræne hos russiske nazister. En lang række medlemmer af DNF er dømt for vold og våbenbesiddelse. Også mødelederen, Danskernes Partis partileder Daniel Carlsen, er tidligere dømt for vold.

I mange år har Århus desværre været centrum for militante nynazistiske grupperinger, og mødet er et forsøg på at styrke de forskellige nazigruppers samarbejde.

Når nazisterne organiserer sig så har vi som demokrater og antiracister en pligt til at råbe op. Vi råber op for at gøre omverdenen opmærksomme på at der i dag, mere end 65 år efter afslutningen på Anden Verdenskrig, stadig findes nazister der hylder jødeúdryddelserne og som jævnligt truer og tæsker indvandrere, flygtninge, homoseksuelle og antiracister.

Nynazisternes møde starter klokken 11.00 på Hovedbiblioteket. Vi mødes klokken 10.15 i Mølleparken, hvor vi med larm og råb gør byen opmærksomme på, at nazismen stadig er en trussel der skal tages alvorligt. Medbring fløjter, trommer, vuvuzelaer og alt andet der kan larme!

Facebookevent - Inviter dine venner!