11. august 2012

Projekt Antifa fylder 3!

I anledning af Projekt Antifas 3-års fødselsdag inviterer redaktionen til fødselsdags -og støttefest i Ungdomshuset i dag.

Overskuddet fra festen vil i særdeleshed blive brugt på den antifascistiske konference ÅRHUS2012, som Projekt Antifa arrangerer. Konferencen vil stille skarpt på den lange række af fascistiske volds- og chikane-episoder der har præget byen, og forsøge at finde en opskrift på, hvordan man skal gøre noget ved situationen.

Dagen starter med et infomøde kl. 16.00 om selvsamme konference, hvorefter festen starter kl. 17.00 i Ungdomshusets gård.

Aftenen kommer til at byde på et svedigt line-up med alt lige fra hiphop til hardcore-punk. Vi fylder hele huset og gården, og giver den gas fra tidligt til solen står op! Entréen før kl. 20 er 40 kroner, hvorefter den er på 60 kroner.

I SALEN (fra kl. 20-05.00): I Salen finder du alt det fede indenfor elektronisk musik, hip hop, dancehall og derudaf, akkompagneret af fede visuals. Du ved det bliver det sygeste.

WAQAR

RITA BLUE

DAMEULOVE

COPYFLEX (Yo Fok)

KLUMBEN OG RASKE PENGE

DIXONE

WENDY WONDER

YAA LIONESS OG HVAD præsenterer TANTRA

VJ: CASPAR ØBRO

I DÖDSMASKINEN (fra kl. 20-05.00): I Dödsmaskinen (husets lille sal) gi’r fem fede punk og hardcore-bands den gas, hvorefter vores hus-dj’s vender de fede rockplader.

JEALOUS COWARDS (se) : Hardcorepunk

UPPGÅNG OCH FALL (se) : Melodisk punkrock

DÅRLIGT SELSKAB (kbh) : Punkrock

AVFART 33 (se) : D-beat/crust

ROYAL INCEST (helsingør) : Rå hardcorepunk

DJ LOVECHILD + SWEET DANGER

I GÅRDEN (Fra kl. 17-20.00): I gården vil der fra sen eftermiddag til tidlig aften blive vendt chillede plader indtil 20.00.

DJ: JONAS OLESEN

Vi glæder os til at se dig!