30. marts 2011

Michael Ellegaard: ”Det er udelukkende til selvforsvar”

I et indslag sendt på TV2 Fyn den 29. marts, viser formanden for Frit Danmark, Michael Ellegaard, sine våben frem. Våbnene skal dog kun bruges i selvforsvar, forklarer han.

Michael Ellegaard inviterer i indslaget TV2 Fyn ind i sin baghave. Her fremvises målskydning med gasdrevne våben på grisehoveder og forskellige metalgenstande. Våbnene er, ifølge Ellegaard selv, så kraftige, at de i USA bruges til jagt på blandt andet vildsvin. Våbnene kan købes fuldstændigt lovligt, men et forslag fra Justitsminister Lars Barfoed vil forbyde at man frit kan købe de kraftige gas-drevne våben. Et sådant tiltag vil dog ikke få Frit Danmark til at stoppe skydetræningen, da de i stedet blot kan blive medlemmer af en skydeklub, fortæller Michael Ellegaard.

Se indslaget her

Partiet, der i 2009 opstillede til kommunalvalget i Odense og regionsvalget i region Syddanmark, har base i Odense. De seneste to måneder har partiet, ifølge TV2 Fyn, intensiveret bestræbelserne på at hverve ”muslim-modstandere med skydepotentiale”. Partiet ser det som sit mål at bekæmpe kriminelle fra Østeuropa og ”voldelige personer af muslimsk herkomst”.