1 december 2012

Årets julegave endelig på gaden!

Der røg 75 eksemplarer af AFA-bogen "At knuse fascismen" over disken ved gårsdagens reception i Folkets Hus på Nørrebro. Bogen er nu til salg i hele landet.

Bogen kan bestilles online på Revoshop. Den kan desuden købes i Demos på Nørrebro, Bogmaskinen i Ungdomshuset i København NV samt i bogcaféen Regnbuen i Trøjborg Beboerhus i Århus.

Om bogen skriver AFA:

Fascismen døde ikke ved afslutningen af Anden Verdenskrig. Der findes stadig organiserede fascister, der med vold og terror angriber socialister og minoritetsgrupper. Men hvem er nutidens fascister, hvordan kan fascisme bekæmpes og hvorfor er det venstrefløjens opgave?

At knuse fascismen, udgivet i anledning af Antifascistisk Aktions (AFA) 20 års jubilæum, prøver at besvare disse spørgsmål.

Første del beskriver fascismens politiske væsen og udtryk i Norden i det nye årtusinde. Dernæst beskriver den sammenhængen mellem antifascisme og kampen for socialisme og diskuterer den aktuelle tendens til at hænge antifascister ud som ekstremister.

Anden del handler om konkrete antifascistiske erfaringer med udgangspunkt i tre lokale eksempler: Langeskov på Fyn, Århus og Helsingborg. Aktivister forklarer med egne ord, hvordan de har grebet problemer med fascistisk chikane og vold an i deres byer og om modstandens politiske og personlige konsekvenser.

Bestil bogen online

Læs anmeldelse hos Modkraft