AntiFaGs

15 September 2015 · Pwned these faggots, hahahaha.

visAvis #11 leder

19 June 2015 · Vi har den store ære og fornøjelse at bringe lederen fra den kommende udgave af det asylpolitiske magasin visAvis' 11. nummer, der lanceres i morgen søndag. Teksten er skrevet af visAvis.

Folkelig modstand mod fascisterne på Folkemødet

16 June 2015 · Fascister og racister valgte i år at strømme til Folkemødet på Bornholm. Det udløste mange forskellige reaktioner. Nogle politikere meldte afbud, andre mente, at fascisterne skulle ignoreres, og en stor gruppe festede for mangfoldighed, mens Geert Wilders talte.

Hvem er fascisterne på folkemødet

21 May 2015 · I anledningen af de indbudte fascister til folkemødet på Bornholm bringer Projekt Antifa her en oversigt over, hvilke højreradikale og fascister du kan møde, hvis turen går til Bornholm i juni.

RA om Pegidablokader: Derfor bliver vi ved

19 May 2015 · Revolutionære Antifascister (RA) har de sidste mange mandage arrangeret demonstrationer og blokader mod Pegida i København. Her fortæller de, hvorfor de bliver ved.

AFA om folkemødet: Boykot festen, eller lav en ny!

16 May 2015 · Antifascistisk Aktion har skrevet en pressemeddelelse i forbindelse med folkemødet på Bornholm. Her har Daniel Carlsen og Danskernes Parti nemlig meldt deres ankomst, og har inviteret dele af den europæiske fascistiske bevægelse, til paneldebat.

Tidligere topnazist står frem i radioprogram

14 May 2015 · Et tidligere centralt medlem af nazipartiet DNSB stod for nylig frem på Radio24syv.

Klagesag efter Pegida-protester

6 May 2015 · Aktivister kører nu klagesag efter politiets tilbageholdelser ved mandagens protester mod Pegida.

Seks betjente anklaget for mord i Baltimore

4 May 2015 · Statsanklageren i Baltimore sigter seks betjente for mordet på den 25 årige, afro-amerikaner Freddie Gray, der døde som følge af skader, han fik i politiets varetægt den 12. april. Sagen har, som andre lignende sager, udløst massive protester både i Baltimore og mange andre steder i USA.

Mandag står også i antifascismens og solidaritetens tegn

30 April 2015 · På mandag den 4. maj 2015 er det 70 år siden, at Danmark blev befriet og traditionen tro indkalder 4. Maj-Initiativet til fakkeltog og demonstration på dagen og RA indkalder til blokade af Pegida.