Omfavn radikaliseringen - om repressionen mod Revolutionära Fronten

30 November 2013 · Förbundet Allt åt Alla analyserer på den politiske kontekst, som politirazziaerne mod Revolutionära Fronten er sket i.

Tag afstand fra afstandstagningen

30 November 2013 · Venstrefløjen må sige fra overfor mediernes konstante krav om afstandstagen. Det skriver Daniel Wiklander, redaktør på Arbetaren.

Kronik: PET’s klodsede skræmmetaktik

20 September 2012 · PET's koordinerede anholdelse af 14 'venstreekstremister' i går, giver anledning til bekymring, men bør også føre til kritik. Kontrasten var stor mellem PET's iscenesættelse af aktionen i pressen og (...)

Tekster fra Vestre Fængsel

21 February 2011 · Vi har samlet tre tekster, skrevet af en aktivist i forbindelse med hans varetægtsfængsling efter Ungdomshusets rydning.

Uvishedens magt

17 February 2011 · En eftermiddag mødte Gaia klimaaktivisterne Tannie og Stine, og den antifascistiske aktivist Niclas, til en snak om politisk fængsling i Danmark. Om personlige og politiske konsekvenser af (...)

PET forsøger at hverve antifascister

12 November 2010 · Vi har her samlet tre artikler fra Modkraft, bragt i perioden 2007-2010, om PETs forsøg på at hverve antifascister og antiracister.

Aktivist afbryder formodet politiransagning

12 November 2010 · Artiklen handler om politiets hemmelig ransagninger. Den er første gang bragt på Modkraft.dk i januar 2008.

Skriv for satan!

6 July 2010 · Når man sidder varetægtsfængslet er ens kontakt med omverdenen, udover en times ugentligt besøg, begrænset til breve. Derfor er det vigtigere end de fleste forestiller sig at man skriver til folk der (...)

68 dage i Vestre Fængsel

5 July 2010 · I slutningen af februar blev en antifascist varetægtsfængslet, sigtet for overtrædelse af terror-loven, beskyldt af PET for at være 'leder' af Antifascistisk Aktion. Han fortæller her om sine (...)

Hold kæft – hold ud – kom ud!

4 July 2010 · Tit og ofte forsøger politiets efterforskere at presse eller true aktivister til at udtale sig i forhør. Det er bare ikke i din interesse - men absolut i (...)