Finske højrepopulister får måske integrationspost

14 May 2015 · AntiFa Faggots · Den 7. maj kom det højrepopulistiske parti De sande finner for første gang med i den finske regering og der er forlydender om, at de kan få integrationsministeriet. Partiets historie viser, at det i (...)

"Det værste er, hvis folk ikke tør stå frem"

28 February 2015 · AntiFa Faggots · Det er vigtigt at tale med folk, at være solidarisk med politiske fæller og at man er kontinuerlig i sit arbejde. Projekt Antifa har talt med Horserød-Stutthof foreningen om flere årtiers (...)

Den virkelige trussel mod de demokratiske værdier

18 February 2015 · AntiFa Faggots · Argumentet om, at demokratiet er truet efter weekendens terrorangreb er blot endnu et eksempel i en lang række, der viser os, hvordan højrefløj og politikere forsøger at legitimere deres angreb på (...)

AFA i Holland: Militans og populisme

5 February 2015 · AntiFa Faggots · Artiklen fortæller historien om AFA i Holland. Den er oversat direkte fra den oprindelige tekst af forfatteren Jeroen Bosch fra det hollandske magasin Alert!. Artiklen blev første gang bragt i (...)

Kunsten ikke at græde i kor

4 February 2015 · AntiFa Faggots · Enhedslisten har sluttet sig til koret af partier med en "stram udlændingepolitik" med deres ønske om øget grænsekontrol. Tobias Alm fra Projekt Antifa mener, at det er den forkerte vej at (...)

Mediernes rolle ved nazistiske overfald

16 January 2015 · AntiFa Faggots · Kronik: Det føles ikke som besværet værd at udtale sig om politisk motiveret vold til danske, etablerede medier. Nazistisk vold bliver nemlig skrevet ind i en historie om bandekrig mellem venstre- (...)

12 grunde til ikke at stole på politiet, når nazisterne angriber

5 November 2014 · AntiFa Faggots · På venstrefløjen debatteres det ofte, hvorvidt politiet kan være en hjælpende hånd i situationer, hvor vi bliver angrebet af nazister. Kan politiet være en hjælp? Bør vi få hjælp af dem? Og ønsker (...)

Kronik: Spise med Nipster?

12 October 2014 · AntiFa Faggots · Hvorfor "Nipster"-termen er vigtig, nynazister stadig er en demokratisk trussel og det højreradikale tv-køkken ikke er sjovt

Antifascismen må være bred for at få fremgang

15 August 2014 · AntiFa Faggots · Malmø er en by med et usædvanligt engagement, alt fra bydelsorganisering til asylbevægelser. Alle disse kampe har antifascisme som et perspektiv i sin analyse og metode, Malmø er en by af (...)

Polske nationalister skaffer tilhængere med store marcher

17 June 2014 · AntiFa Faggots · Igennem de sidste otte år har nationalister marcheret i Warszawas gader på den polske uafhængighedsdag. Opbakningen til marcherne er kun steget og omfatter grupper lige fra den katolske kirke til (...)